Så er vi ved at gøre klar til salg af gavekort på produktet vi kalder Free Flight. Dvs flyvning ud af en af vores baser med en smule instruktion og hjælp. Vi antager at de fleste gerne vil i luften og flyve relativt hurtigt og ikke nørde for meget i teknikken. Men I er alle forskellige, så det handler også om at vi skal lære jer at kende – og I skal have en god oplevelse. Når vi aftaler et tidspunkt til for flyvningen er vi i en dialog om hvad I forventer og gerne vil opleve.
I opstartsfasen er timeprisen 600,- og lige så I ved det, så går en time i simulatoren lynhurtigt 
Der er meget at sætte sig ind i og vi vil forsøge at ramme det niveau I har hver især. Nogle har fløjet meget på egen simulator og for andre er det første gang man flyver. Vi sammensætter hen ad vejen pakker der rammer de forskellige niveauer I har, så man kan bestille en pakke til f.eks. at lære instrumenterne at kende, en pakke til at lære at programmere flight computeren og en pakke til at øve radiosnak med online ATC osv osv. Men først skal vi lære jer lidt bedre at kende, derfor starter vi lidt frit.
Gavekortene sælges for minimum en time ad gangen á 600,- og man kan sagtens købe 1½ time for 900,- osv…
Tiden tæller fra man sidder i stolen, simulatoren er klar og vi begynder at instruere. Vi skal nok sørge for at resttiden fremgår tydeligt, så man hele tiden ved hvor meget der er tilbage.

Vi starter i et privat hjem og har begge fast arbejde, så det handler om at få koordineret tidspunkterne vi kan flyve. Vi har også begge familier vi skal passe.
Senere får simulatoren egne lokaler og antallet af timer vi kan flyve om ugen vil stige.